Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Silco Szilikon
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Unsoare siliconica Agrosil
138
Brand
50 g, 200 g
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Domeniu de utilizare principal:

Substanţă de gresare utilizată pentru protejarea părţilor maşinilor şi utilajelor agricole.

Proprietăţi:

AGROSIL are proprietţi hidrifuge excelente, este rezistentă la temperaturi înalte şi joase, este izolant electic reduce coroziunea, este antiaderent, etanşează şi gresează.

Utilizare:

Produs biologic inactiv, aplicat pe piele protejează împotriva soliţiilor cu efect nociv (acizi , soluţii de pesticide etc.).
Se utilizează cu rezultate bune pentru protejarea îmbinărilor nepermanente de la instalaţii de irigare, instalaţii de stropire pesticide, instalaţii de muls etc. Deasemenea pentru protejarea racordurilor electrice ale întrerupătorilor, papucilor etc.)
Protejează împotriva umezelii sistemul de aprindere al motoarelor în doi şi patru timpi (capacul delcou, fişele, corpul de porţelan şi borna bujiilor, manşoanele de cauciuc).
Efectul antiadeziv, hidrofug şi protector al suprafeţelor se manifestă în mod deosebit pe toate suprafeţele dn cauciuc şi plastic.

Un strat de AGROSIL aplicat subţire prezint fenomenul de autocurăţare, de aceea este avantajos pentru aplicare în strat foarte subţire pe panouri, firme, recipienţi, căni, halate din cauciuc, geamurile grajdurilor, sere.

AGROSIL este substanţă de gresare excelentă în cazul articulaţiilor unde una din suprafeţe este plastic, cauciuc sau lemn (clopote de cauciuc, rulmenţi din plastic, robineţi cu bilă, pompe etc.

Se poate aplica cu siguranţă şi la temperaturi joase
Din Gura in Gura